Rapunzel Tmi  : :   Gerbiilit, hamsterit, rotat, hiiret  : :   Kanit, marsut, chinchillat & degut  : :   Eksoottiset jyrsijälajit  : :   Verkkokannet  : :   Tilausohjeet  : :   Jälleenmyyjät

Rapunzel tmi

Rapunzel Tmi
c/o Anniina Tuura
Luomalahdentie 111, 61730 Yli-Valli
rapunzel @ rapunzelin.net
Y-tunnus 2051523-9


Verkkokannet terraarioon (omavalmiste)

Huom! Tämän sivun tuotteet ovat toistaiseksi vuonna 2023 vain rajatusti saatavilla. Kysy toimituksen mahdollisuudesta tarvitsemallesi kannelle, kansia rakennetaan mahdollisuuksien mukaan. Toimitusaika on normaalia pidempi, voiden olla useita viikkoja.

Verkkokannet terraarioon mittojesi mukaan!

Peruskansi mäntypuisesta reunalistasta tai peitelistasta silmäkooltaan joko 12,7 mm tai 6,5 mm galvanoidulla verkolla. Saatavana myös mustaksi maalattuna ja valkoisesta listasta. Myös erikoisemmat kannet.

Lopullinen hinta määräytyy terraarion koon ja kehyksen mallin mukaan. Reunalistasta tehty kansi tulee terraarion reunojen yli (ensimmäinen esimerkkikuva), peitelistasta tehty kansi asettuu terraarion sisäpuolisten lasilistojen päälle tai kansilasien syvennykseen (toinen ja kolmas esimerkkikuva). Pitkät kannet voidaan useissa tapauksissa tehdä kaksiosaisena kansilasin syvennykseen, jolloin lähettäminen on edullisempaa. Kissatalouksiin saatavana kaksinkertaiset kannet (kissakannet vain puunvärisenä, hinnat alkaen 40 €.)

Hyvä verkkokansi nostaa terraarion arvoa jopa ostohintaansa enemmän!

Hintaesimerkkejä vakiokokoisiin terraarioihin sopivista kansista:


Terraarion koko

60 x 30 cm
70 x 35 cm
80 x 40 cm
90 x 40 cm
100 x 40 cm

Peitelistasta

13,50 €
15,50 €
18,00 €
19,50 €
21,00 €

Reunalistasta

17,00 €
20,00 €
23,00 €
25,00 €
26,50 €

6,5 mm verkolla

+ 0,00 €
+ 2,00 €
+ 2,00 €
+ 3,00 €
+ 3,00 €

Valkoinen lista

+ 1,00 €
+ 1,00 €
+ 1,00 €
+ 1,00 €
+ 2,00 €

Mustaksi maalattu

+ 2,00 €
+ 2,00 €
+ 2,00 €
+ 3,00 €
+ 3,00 €

Alle 100 cm mittaiset kannet voidaan lähettää postitse (postikulut 8,90 €, pakkauskulut 2,00 €). Yli 100 cm mittaiset kannet voidaan lähettää Matkahuollolla (Lähetyskulut 18,90 €, pakkauskulut 2,00 €). Kannen mukana samassa lähetyksessä voi tilata totutusverkon ja/tai juomapullotelineen (alla), mutta ei rehuseoksia.

Tilaa näin:

  1. Kaikki tilaukset tehdään sähköpostitse (osoite vasemmalla). Hinta-arviota voit halutessasi kysyä fb-viestillä. Liitä sähköpostiin kuva terraariostasi. Kuvassa tulee näkyä terraarion yläosan rakenne selkeästi. Kerro myös terraariosi koko. Tarkkoja mittoja ei tässä vaiheessa tarvita. Kerro kannen väritoiveesi sekä kummasta verkosta sen haluat. Mikäli kansi tarvitsee lähettää, kerro tästä ja anna osoitteesi ja puhelinnumerosi.
  2. Kuvien perusteella kerron, mikä kansimalli sopii terraarioosi parhaiten, ja pyydän sen mukaiset tarkat mitat. Ne voivat olla ulkomitat, sisämitat tai mitat kansilasille tarkoitetusta syvennyksestä.
  3. Mittaa terraariosi pyydetyllä tavalla. Käytä hyvää rullamittaa, ja tarkista mittaustuloksesi vähintään kerran. Älä lisää mittoihin mitään tai vähennä niistä mitään. Huomioin kantta tehdessä kansimallin vaatimat välykset. Ilmoita mitat terraariosta millin tarkkuudella. Ethän lähetä kuvia terraarion päällä kuvatusta mittanauhasta, vaan ilmoita mitat selkeinä numeroina.
  4. Saat sähköpostissa maksutiedot kannelle. Mittatilauskannet tulee pääsääntöisesti maksaa etukäteen.
  5. Jää odottamaan täydellisesti sopivaa kanttasi! Toimitusaika on tyypillisesti noin viikon tai alle, kissakansilla pidempi.

Terraarion reunojen yli tuleva peruskansi reunalistasta Mustaksi maalattu terraarion sisäpuolelle tuleva peruskansi peitelistasta Kansilasin syvennykseen asettuva peruskansi valkoisesta peitelistasta Kulmaterraarion kansi

Totutusverkko (omavalmiste)

Totutusverkot tehdään terraariosi mittojen mukaan. Verkot valmistetaan puulistasta, ja niissä on kaksinkertainen 6,5 mm verkko. Verkkojen väliin jää 1,5 cm tilaa, jolloin eläimet eivät voi vahingoittaa toisiaan verkon läpi. Totutusverkon kulmat on viistetty terraarion silikonisaumat huomioiden. Totutusverkossa on tukijalat, joiden avulla se pysyy pystyssä. Verkkoa ei voi kiinnittää terraarion lasiin, joten se on tuettava paikoilleen laittamalla jalkojen päälle riittävän tukevat painot (esim. tiilet).

Totutusverkko on tarkoitettu vain tilapäiseen käyttöön totutettaessa eläimiä toisiinsa tai erotettaessa tappelevia eläimiä toisistaan. Sitä ei ole tarkoitettu jakamaan terraariota pysyvästi osiin.

Hintaesimerkkejä vakiokokoisiin terraarioihin sopivista totutusverkoista:


Terraarion profiili

35 x 40 cm
40 x 40 cm
40 x 45 cm
50 x 50 cm

Totutusverkko

22,50 €
24,00 €
25,50 €
30,00 €

Totutusverkon lähetyskulut ovat 7,90 € + 2,00 € pakkauskuluja. Postitse toimitettaessa totutusverkon tukijalat on irroitettu. Kiinnitysruuvit tulevat mukana, ja niille on porattu reiät valmiiksi. Huom. totutusverkossa saattaa olla näkyvillä listanvalmistajan viivakoodi.

Tilaa näin:

  1. Kaikki tilaukset tehdään sähköpostitse (osoite vasemmalla). Hinta-arviota voit halutessasi kysyä fb-viestillä.
  2. Mittaa terraariosi sisämitat (syvyys x korkeus) huolellisesti. Käytä hyvää mittanauhaa (sisäsyvyysmitan ottaminen rullamitalla on erittäin hankalaa), ja tarkista mittaustuloksesi vähintään kerran. Älä lisää mittoihin mitään tai vähennä niistä mitään. Totutusverkko tehdään ilmoitettuja mittoja 5 mm pienempänä. Ilmoita mitat terraariosta millin tarkkuudella. Ethän lähetä kuvia mittanauhasta, vaan ilmoita mitat selkeinä numeroina. Liitä sähköpostiin vielä kuva terraariostasi. Mikäli totutusverkko tarvitsee lähettää, kerro tästä ja anna osoitteesi ja puhelinnumerosi.
  3. Saat sähköpostissa maksutiedot totutusverkolle. Mittatilaustuotteet tulee pääsääntöisesti maksaa etukäteen.
  4. Jää odottamaan totutusverkkoasi! Toimitusaika on tyypillisesti noin viikon.

Totutusverkko

Juomapulloteline, puinen (omavalmiste)

Puinen teline terraarion verkkokannen päälle sijoitettavalle juomapullolle. Mikäli lemmikkisi jyrsii juomapulloja rikki, tällä saat pullon pysymään pystyssä kannen päällä. Sopii Classic 75 ml ja 150 ml pulloille. Pullon pilliosan on mahduttava kannen verkosta läpi, joten soveltuu vain isompisilmäisen verkon kanssa käytettäväksi. Telineen alapuolelle tulee sijoittaa taso tai koroke, jolta eläin ylettää juomaan.

3,00 € / kpl