Rapunzel Tmi  : :   Gerbiilit, hamsterit, rotat, hiiret  : :   Kanit, marsut, chinchillat & degut  : :   Eksoottiset jyrsijälajit  : :   Tarvikkeet  : :   Tilausohjeet  : :   Jälleenmyyjät

Rapunzel tmi

Rapunzel Tmi
c/o Anniina Tuura
Koivurinne 4 B, 01680 Vantaa
050-5352950 (vain tekstiviestit)
rapunzel@rapunzelin.net (suositus)


Tilausohjeet

Rapunzel Tmi:lla ei ole myymälää tai aukioloaikoja. Tuotteiden noudosta on aina sovittava etukäteen. Lähetä tilauksesi mieluiten sähköpostitse, osoite sivun vasemmassa reunassa.

Rehuille annetaan parasta ennen -takuuaikaa 2 kk myyntipäivästä, asianmukaisesti säilytettynä. Huolellisesti säilytettynä rehut ovat käyttökelpoisia pidempäänkin. Suosittelen kuitenkin hankkimaan rehua aina n. 2 kk tarpeeseen kerralla, tai säilyttämään rehut pakastimessa.

Toimitus- ja maksutavat

Maksutapana käy vain käteismaksu (pankkikortit eivät käy maksuvälineenä) tai tilisiirto.

Nouto

Ruokien pääasiallinen toimitustapa on nouto kotiosoitteestani sovittuna aikana.

Toimitus

Rehujen toimitus on mahdollista maksutta tiettyihin jyrsijänäyttelyihin, joissa olen itse paikalla näytteilleasettajana tai tuomarina (toisin sanoen näyttelyt, joissa viralliset ulkomuotoluokat hiirille). Lisäksi omien menojeni mukaan toimitusmahdollisuus satunnaisesti muuallekin. Tilaukset tulee jättää etukäteen. Lähiaikoina seuraavasti:

17.6.2017 SNL ja SGY näyttely Kurikka

Käytössä on kolme toimitusaluetta pk-seudulla, alueesta riippuen kuukausittain tai joka toinen kuukausi. Toimituspäivä on tiistai tai keskiviikko klo 18 jälkeen. Toimitusmaksu 2,50 € / tilaus. Reitti toteutuu, jos tilaajia väh. 2 kpl toimitusalueella. Ilmoittaudu sähköpostitse alueesi toimitusreitin asiakkaaksi. Samalla liityt postituslistalle, jolle lähetän ilmoituksen aina tulevasta toimituskierroksesta. Listalle ei lähetetä muuta postia.

Toimitusalue itä: () Vantaa, Helsinki NÄYTÄ ALUE

Toimitusalue länsi: () Espoo, Vantaa, Helsinki NÄYTÄ ALUE

Toimitusalue pohjoinen: () Espoo, Vantaa, Tuusula, Klaukkala, Kerava (lisämaksusta esim. Järvenpää) NÄYTÄ ALUE

Toimitus varauksella myös paikkoihin, jotka eivät poikkea yllämainituilta alueilta paljoa. Tavaroita ei kanneta sisään, vaan noudettava autosta. Vain tilauksille joiden arvo väh. 10 €.

Itäinen alue Läntinen alue Pohjoinen alue

Postitus

Voin myös postittaa ruokaa muualle Suomeen. Lähetyslaatikoiden koko asettaa joitain rajoituksia postitettaville määrille:

Koko 1: 1 kg, 1+1 kg tai 2 kg rehuja (toimituskulut 8,90 €)
Koko 2: 2+1+1 kg, 2+2 kg tai 5 kg rehuja, pelletittömät seokset ja HerkkuMix max. 4 kg! (toimituskulut 8,90 €)
Koko 3: 5+2+2 kg, 5+2+1+1 kg tai 5+5 kg rehuja (toimituskulut 10,90 €)
Koko 4: 5+5+5 kg rehuja (toimituskulut 11,90 €)
Koko 5: 10+10+(5) kg rehuja (toimituskulut 11,90/13,90 €)
Koko 6: 15+15 tai 6 x 5 kg rehuja (toimituskulut 13,90 €)

Postitan rehujen mukana myös pieniä tarvikkeita sen mukaan kuin pakettiin mahtuu. Kuivikkeita ja heinää ei lähetetä! Postitse toimitettaessa maksu tapahtuu etukäteen pankkisiirrolla. Huomaa, että postitse toimitus kestää n. 5 arkipäivää siitä, kun maksu näkyy tilillä. Muistathan liittää tilaukseesi osoitteen ja puhelinnumeron.